Doe onze Business Quick-Scan

Wij kunnen je helpen om een goede start te maken met het (her)inrichten van je IT. Met onze Business Quick-Scan kijken we met je mee: wat heb je nodig, wat heb je nu en wat moet je aanschaffen of vernieuwen? Hoe kun je het beste je besturingssysteem en software inrichten? 

Business Quick-Scan

 • Advies op maat
 • Concrete oplossingen
 • Gratis en vrijblijvend
 • Nog vragen? Chat met een Nerd

  Al je digitale zaken goed geregeld

  Als ondernemer weet jij precies wat je moet doen om je werk professioneel uit te voeren. Daar steek je al je tijd en energie in. Liever dan in allerlei randzaken. Neem nou je computer, en alles wat daarbij hoort. 

  We weten hoe het is: er is altijd iets te doen, en de drempel om je IT aan te pakken is hoog. Maar het hoeft niet veel tijd te kosten en ook niet duur te zijn. Daarom zijn de keuzes die je vooraf maakt juist essentieel. Met een verkeerde beslissing zadel je jezelf op met tijdrovend onderhoud. Maar er zijn ontzettend veel mogelijkheden: computers, software, applicaties. Wat moet je kiezen?

  Gelukkig is dat ónze business, en we helpen je graag met de juiste keuzes om je digitale tools te optimaliseren.

  BINNEN EEN HALFUUR WEET JE WAAR JE STAAT

  Dit doen wij tijdens een Quick-Scan

  • Communicatie

   Opdrachtgevers die van jouw diensten als consultant of freelancer gebruik maken, willen vaak dat je zoveel mogelijk onderdeel uitmaakt van hun organisatie. Je krijgt bijvoorbeeld een e-mailadres, waardoor je naar buiten toe communiceert vanuit de opdrachtgever. Niet alleen dat, maar vaak wil die ook dat je aansluiting vindt bij andere tools die gebruikt worden voor interne en externe communicatie. En tegelijk wil je natuurlijk ook dat jouw eigen communicatie goed geregeld is. Wij helpen je op weg in het aanbod van e-mail, telefonie, videobellen en chat.

  • Bestandsbeheer

   Werken betekent voor jou als ondernemer vooral bestanden aanmaken, bewerken en delen. We merken dat dit in de praktijk nog vaak gebeurt door bestanden per mail heen en weer te sturen. Iedereen heeft daarmee ervaring, en lang niet altijd een positieve. Meest voorkomende klacht: werken in een oude versie, waardoor er plotseling meerdere versies van bestanden rondgaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel betere manieren om bestanden te delen. Als je het goed inricht, kun je zelfs met meerdere mensen tegelijk aan een bestand werken én beschik je zelf altijd over een reservekopie.

  • Risicomanagement

   Er is de laatste jaren veel aandacht voor veilig digitaal werken. Daarbij gaat het niet alleen om het buiten de deur houden van computercriminaliteit. Het is ook goed om na te denken over hoe je kunt voorkomen dat een hacker of een computerstoring jouw werk helemaal lam legt. Met de juiste oplossingen kun je dit gelukkig vermijden. Wij leggen je uit wat deze risico’s zijn en hoe je jezelf hiertegen kunt wapenen. 

  • Connectiviteit en WiFi

   Voor jou als zelfstandige is het belangrijk dat je altijd en overal kunt werken. Of je nu thuis achter je bureau of in een koffietentje zit. Natuurlijk wil je altijd bij je e-mail, contacten en agenda-afspraken kunnen. En het is essentieel dat jouw bestanden waar je mee werkt bereikbaar zijn. Maar het begint allemaal bij een goede en veilige internetverbinding. Dit lijkt voor zich te spreken, maar heeft toch wat voeten in de aarde. Wij nemen je mee in hoe je dit het best kunt regelen.

  • Devices & Besturingssystemen

   Bij een vaste baan krijg je van je baas een computer en misschien ook wel een telefoon van de zaak. Maar als zelfstandige moet je zelf keuzes maken over welk device en besturingssysteem je wilt gebruiken. Er zijn veel mogelijkheden, en geen enkele is goed of fout. Wij nemen je mee in de opties, zodat jij kunt beslissen wat het best bij jou past.

  Waarom je als ondernemer voor Nerds kiest

  • Team van experts

   Of je nu Mac of Windows gebruikt, Google Workspace of Microsoft365. Wij hebben altijd een Nerd die je snel en goed kan helpen.

  • Flexibel af te nemen

   Heb je een vraag of probleem? Bel ons dan of plan direct een afspraak. Je betaalt alleen voor de oplossingen die wij je bieden. En als je vaker gebruik wil maken van onze diensten, dan loont het om Nerds Member te worden.

  • Persoonlijk aanspreekpunt

   Je krijgt van ons een persoonlijke Nerd toe die je eerste aanspreekpunt is. Hij of zij kent jouw situatie, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft uit te leggen.  

  Slimmer werken

  Bel of chat met Nerds en ervaar zelf hoe we je kunnen helpen. Je betaalt pas als we voor je aan het werk gaan.

  Hulp nodig?

  Bel ons

  Download app

  Over Nerds

  Savannahweg 66, 3542 AW Utrecht

  Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

  Zaterdag & zondag: gesloten

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook of LinkedIn.

  Wat vinden onze klanten

  © 2021 Nerds / powered by AddVentures

  Disclaimer

  Privacy Statement