Slimmer werken begint bij Nerds

Zonder digitale werkplek staat jouw werk stil. Het is essentieel dat alles goed blijft werken. Of je nu als zelfstandige werkt of met een team. En misschien zijn er dingen die nog beter kunnen. Bij al deze dingen komt de hulp van Nerds als geroepen.

 • Alles voor je digitale werkplek

 • Versnel met nieuwe oplossingen

Direct hulp nodig?

Neem gratis contact op met onze helpdesk en we bespreken hoe we je kunnen helpen.

Onze zakelijke diensten

 • Je digitale werkplek

  Jouw digitale wereld moet ervoor zorgen dat je beter en sneller kunt werken. Wij richten je ideale werkplek in, bijvoorbeeld met nieuwe devices of clouddiensten. Hierdoor ben je altijd en overal bereikbaar.

 • Microsoft 365

  Met Microsoft 365 versnel je je onderneming. Werk beter samen met je collega's en zorg ervoor dat opdrachtgevers en klanten met je kunnen verbinden.

 • Domeinnamen & Hosting

  Als zakelijke klant van Nerds heb je een persoonlijke agent die jou helpt met het online houden van je site. Geen complexe pakketten of dagen wachten op een reactie via de mail. Deze agent is altijd voor jou bereikbaar.

 • Business Quick-Scan

  Veel ondernemers hebben een heleboel verschillende digitale producten en diensten. In plaats van versnellen, vertragen ze het werkproces. Onze Quick-Scan brengt snel in kaart waar je als ondernemer staat in je digitale wereld en waar je kunt verbeteren.

 • Remote Support

  Soms kom je er zelf even niet uit. Onze ervaren experts helpen je bij ieder digitaal probleem, op afstand. Dan kun je snel weer aan het werk.

 • Consultancy

  Nodig Nerds uit bij jou op kantoor. We helpen je met het installeren van nieuwe apparaten en het verbeteren van je bestaande. Jouw digitale werkplek wordt optimaal ingericht.

Alles voor je digitale werkplek

Combineer onze diensten voor een totaaloplossing. We helpen je met het gebruiken van je computer, het uitwisselen via een cloud dienst, etc.

Tech support voor

computers

mensen

Je digitale wereld moet jou helpen je doelen te bereiken. Of je nou directeur, werknemer of ZZP’er bent: alles moet het gewoon doen. Onze experts helpen je hier snel en vakkundig mee, zodat jij weer aan de slag kunt. Zo ben je verzekerd van continuïteit en word je geholpen wanneer dat nodig is.

We weten heel veel

Niemand weet alles, maar door ruim elf jaar ervaring in tech support weten wij wel heel veel. Met deze kennis lossen we jouw problemen snel op. Aan de telefoon nemen we je graag mee door alle stappen die we zetten. Maar we komen ook met alle plezier langs bij jou thuis of op kantoor.

Mocht je nou niet alle details hoeven te weten van je digitale wereld, geen probleem! Dan zorgen we er voor dat het (weer) altijd werkt.

 • 60.000 klanten al succesvol geholpen

 • Beoordeling van 9.3 op Trustpilot

 • Snelle en vakkundige hulp van onze experts

Onze Quick-Scan: weten waar je aan toe bent

Veel ondernemers die wij spreken, hebben last van een wildgroei aan digitale oplossingen. Ze betalen voor te veel diensten die elkaar overlappen, waardoor het werken zelf steeds langzamer gaat.

Onze Quick-Scan laat snel zien hoe jouw digitale wereld eruit ziet. We geven een advies met concrete oplossingen, die perfect aansluiten op jouw wensen als ondernemer.

Hulp nodig?

Bel ons

Download app

Over Nerds

Savannahweg 66, 3542 AW Utrecht

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag & zondag: gesloten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook of LinkedIn.

Wat vinden onze klanten

© 2021 Nerds / powered by AddVentures

Disclaimer

Privacy Statement